top of page

POMOĆ ZA LIJEČENJE DJECE

banner-010 (1).png
volonteri.png

Poštovani,

 

Volonteri Crne Gore, su od 2018. započeli poduhvat vrijedan pažnje, podrške i sudjelovanja svih onih dobronamjernih, koji će da prepoznaju ciljeve i smisao obimnih i zahtjevnih zadataka, koje smo postavlili ispred sebe, a u sklopu jedinstvenog projekta, naslovljenog kao:

 

Velika humanitarna akcija za djecu kojoj je potrebna pomoć za liječenje i socijalno ugroženu djecu, pod sloganom:

KO TO TAMO NEMA, A NAS IMA?


Glavna smjernica ove, najnovije, aktivnosti jeste pribavljanje pomoći za liječenje naših sugrađana posredstvom kao i prikupljanje velike količine osnovnih životnih namirnica, svakog mjeseca, kako bi se iste, precizno i u kontinuitetu, dopremale do djece, suočene sa siromaštvom.


Naravno da je akcenat stavljen na najvažniji, odnosno segment od vitalnog značaja za zdravlje i razvoj, upravo u uzrastu onih, na koje, ovim putem, osim same pomoći, želimo i da skrenemo pažnju šire javnosti u Crnoj Gori.


Zbog svega navedenog, od ključnog značaja, za kvalitetno i uspješno ispunjavanje potreba, ovih mališana, svakako je i pribavljanje novčanih sredstava, koja bi se, nakon detaljnih upoznavanja sa uslovima u kojima žive, usmjeravala na ono što im je neophodno, ili najpotrebnije, za njihovo liječenje do prehrambenog, higijenskog i odjevnog, preko školskog i obrazovnog, za svakodnevno, pristojnije i humanije građansko življenje.


U proteklih godinu dana smo imali više akcija u kojima smo prikupili više desetina hiljada eura za liječenje djece i odraslih, a na mjesečnom nivou prikupljamo osnovne životne namirnice za preko 150 mališana iz opštine Nikšić.


Želimo da istaknemo da u septembru organizacija navršava, jubilej 10 godina od osnivanja, a povodom jubileja sprovodimo veliku humanitarnu akciju u kojoj planiramo podijeliti pomoć za oko 300 djece kojoj je potrebna pomoć za liječenje i djeci teškog materijalnog stanja, za šta je neophodno preko 30.000 eura.

 

NAPOMENA:

Od ukupne sume uplata se oduzimaju troškovi provizija banaka i troškovi kampanje (trošak Viber poruke, SMS poruke, trošak kampanje i administrativni troškovi za realizaciju kampanja). 

bottom of page