top of page
  • Admin

AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA PORODICU KELJMENDI IZ NIKŠIĆA

Updated: Jun 7

Fondacija Volonteri Crne Gore pokrenula je akciju prikupljanja pomoći za porodicu Keljmendi iz Nikšića.


„Vijest o tragičnom događaju koji se dogodio porodici Keljmendi iz Nikšića duboko je potresla i zaboljela svakog građanina Crne Gore i regiona. Kao zajednica ostali smo bez tri člana. Najmlađi članovi porodice Keljmendi, djeca nastradalih, ostali su bez roditelja, što smatramo najvećim gubitkom. Međutim, ostali su bez kuće i osnovnih sredstava za život. Naša Fondacija je odlučila da pruži pomoć porodici Keljmendi prikupljanjem pomoći putem online kampanje. Danas će biti poslate Viber poruke građanima Crne Gore pomoću kojih će moći uzeti učešće u akciji. Pozivamo sve na solidarnost i pažnju. Naši sugrađani moraju znati da nisu sami u ovoj velikoj tragediji i da mogu računati na nas.”– izjavili su iz Fondacije Volonteri Crne Gore.


Ističu da se Volonteri Crne Gore od osnivanja bave aktivnim pružanjem pomoći i podrške pripadnicima RE zajednice u Crnoj Gori.


“Pripadnici RE zajednice žive u jako lošim uslovima. Veliki broj njih nema elementarne uslove za svakodnevno normalno funkcionisanje. Fondacija Volonteri Crne Gore od osnivanja pruža veliki doprinos u procesu integracije RE zajednice i poboljšanja uslova za njihov normalan život. Crna Gora, to jeste njeni građani, uvijek su bili hrabri, solidarni i humani. Vjerujemo da ćemo i ovoga puta zajedno uspjeti.” – zaključili su iz Fondacije.


Prikupljena pomoć biće donirana porodici Keljmendi, a građane će po okončanju akcije upoznati sa količinom prikupljene pomoći.


83 views0 comments

Comments


bottom of page