top of page
  • Admin

Volonteri Crne Gore platili dugovanje porodice Rože

i preuzeli obavezu plaćanja stanarine u narednih 6 mjeseci.Fondacija Volonteri Crne Gore platili su dugovanje porodice Rože u iznosu od 600 eura i preuzeli obavezu plaćanja stanarine u narednih šest mjeseci.


“Prethodnih petnaest dana aktivno smo radili na prikupljanju pomoći za porodicu Rože. Zajedno sa građanima Crne Gore i biznis partnerima uspjeli smo obezbijediti značajan iznos sredstava za njihov bolji život. Odličili smo da pomoću prikupljenih sredstava platimo dugovanje porodice Rože za stanarinu u iznosu od 600 eura i stanarinu za narednih šest mjeseci. Nadamo se da ćemo najmlađim članovima ove porodice svi zajedno priuštiti bezbrižno djetinjstvo i bolje uslove za život. Smatramo da će ova donacija biti od značaja za porodicu Rože, jer će ostala sredstva moći iskoristiti za hranu, garderobu i ostalo što im je neophodno. Nama je najbitnije da pružimo doprinos svim građanima Crne Gore, koji se nalaze u stanju socijalne potrebe. Prioritet su svakako djeca iz socijalno ugroženih porodica i njihov zdrav rast i razvoj, a to će omogućiti samo humani uslovi života”, kazala je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Daniela Rože zahvalila se na donaciji Fondaciji, ističući da za njih to prestavlja ogromno olakšanje.


“Voljela bih da imaju sve što imaju ostala đeca, da se više ne stide svog oblačenja. Potrebno im je što više hrane. Voljela bih i da imamo svoj krov nad glavom, a ne da danas – sjutra budem na ulici sa mojih petoro djece”, izjavila je Daniela.

Zahvalila se Fondaciji, ali i svim pojedincima, porodicama i organizacijama koje su im pomogle.

Došen najavljuje dvije humanitarne akcije do kraja godine, ali i nastavak misije u narednom periodu.

“Planiramo dvije velike akcije do kraja godine. Jedna je podjela paketa pomoći socijalno ugroženim sugrađanima, a druga će obradovati najmlađe jer ćemo donirati 300 novogodišnjih paketića. Mi ćemo nastaviti sa našom misijom, jer tako gledamo na naš rad i rezultate. Želimo dostojanstven život svih nas, ali i razvoj volonterizma u Crnoj Gori. Ne možemo, a da ne napomenemo učešće mladih volontera. Oni su ustvari nosioci svih aktivnosti u zajednici. Mladi uz iskustvo starijih članova naše zajednice pomjeraju sve granice. Na kraju, poručila bih: PRUŽENA RUKA JE RUKA KOJA SKUPLJA“, zaključila je Došen.


Preuzeto sa CDM

https://www.cdm.me/drustvo/vrijedna-donacija-za-porodicu-roze-iz-niksica/

47 views0 comments

Comments


bottom of page