top of page
  • Admin

ZA LIJEČENJE VASILIJA ĆUZOVIĆA PRIKUPLJENO 15.000 EURA, NEDOSTAJE JOŠ 5.000.

Updated: Jun 7Prikupljena su sredstva za petogodišnjeg Vasilija Ćuzovića u iznosu od 15.000 eura, nedostaje još 5.000 eura kako bi se dječaku obezbijedilo liječenje matičnim ćelijama.

„Kampanju za prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Vasilija Ćuzovića pokrenuli smo 23. novembra. Do danas prikupljeno je 15.000 eura pomoću donacija građana i biznis zajednice.


Ovim putem zahvaljujemo svima na učešću i još jednom molimo građane Crne Gore da zajedničkim snagama preostali dio sredstava prikupimo u što kraćem periodu.” – izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.


Vasiliju Ćuzoviću, petogodišnjem dječaku iz Nikšića, dijagnostikovan je autizam f84.9. Trenutno se nalazi na Institutu Đorđe Kostić u Beogradu sa majkom. Prijedlog ljekara je liječenje matičnim ćelijama, jer jedino ta metoda bi pospješila Vasilijev oporavak.


Volonteri Crne Gore su od prikupljenih sredstava platili prvi tretman u Beogradu, međutim potrebna su još dva. “Postupak se odvija 3 puta, a cijena 3 tretmana sa pratećim troškovima iznosi približno 20.000 eura. Vasilije je prethodne sedmice zahvaljujući građanima Crne Gore otišao na prvi tretman koji je koštao blizu 6.000 eura. Bitno je da javnost zna da su osim troškova tretmana uključeni i administrativni troškovi koji se vezuju za prikupljanje sredstava i transakcije novca (provizije). Nadamo se da će Vasilije uz pomoć svih nas uspjeti da dobije pomoć za liječenje. Građani, Vasilije računa nas!” – zaključila je Došen.


Link za elektronsku donaciju: https://www.volontericrnegore.me/doniraj-pomozi


S poštovanjem,

Fondacija Volonteri Crne Gore

174 views0 comments

Comments


bottom of page