top of page
  • Admin

Do danas 150 mališana iz Crne Gore dobilo jednokratnu novčanu pomoć Fondacija Volonteri Crne Gore

Do danas 150 mališana iz Crne Gore dobilo jednokratnu novčanu pomoć Fondacija Volonteri Crne Gore, uz pomoć građana i biznis zajednice, do danas je uplatila cca 15.000 evra djeci koja žive u siromaštvu.




„Fondacija Volonteri Crne Gore pružila je pomoć djeci koja žive u siromaštvu iz cijele Crne Gore u vidu jednokratnih novčanih pomoći. Do danas, uplaćeno je cca 15.000 evra. Svako dijete dobilo je po 100 evra. Takođe, ovom akcijom obuhvatili smo i djecu kojoj je potrebna pomoć za liječenje, pa smo dvijema porodicama pružili pomoć u iznosu od 500 evra. Novčanih sredstava na računu za pomoć djeci koja žive u siromaštvu ima još, pa pozivamo sugrađane u stanju socijalne potrebe da nam se obrate.” – izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore. Ističu da je plan da ukupno 250 mališana dobije novčanu pomoć, što bi značilo da će ukupna donirana sredstva do kraja akcije iznositi 25.000 evra.

“Cilj nam je da 250 mališana dobije jednokratnu novčanu pomoć. Svjesni smo loših socio ekonomskih uslova u kojima žive naši sugrađani, pa smo svjesni i značaja zajedničkog djelovanja. Akciju su podržali najvećim dijelom građani Crne Gore, ali i biznis zajednica Crne Gore, pa im se najsrdačnije zahvaljujemo na humanosti i društvenoj odgovornosti.” – ističe Došen.


Iz Fondacije najavljuju i akciju dodjele novogodišnjih paketića za najmlađe iz Nikšića,

koji žive u siromaštvu, krajem decembra. “Volonteri će i ove godine obradovati najmlađe sa novodišnjim paketićima. Ovo je postala naša tradicionalna aktivnost. Realizovaćemo je krajem mjeseca. Raduje nas kad uspijemo da usrećimo najmlađe. Građani i društveno odgovorne kompanije mogu podržati akciju doniranjem pomoću linka:


Hvala još jednom donatorima na dugogodišnjem doprinosu. Nadam se da smo na dobrom putu da obezbijedimo građanima pristojne i humane uslove za život.” – zaključila je Došen.


S poštovanjem,

Fondacija Volonteri Crne Gore

44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page