top of page

Volonteri CG pokrenuli akciju za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića

Fondacija Volonteri Crne Gore pokrenula je akciju prikupljanja hrane i garderobe za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića.


„Svjesni teške materijalne situacije, primarno nezaposlenih lica i korisnika materijalnih davanja, želimo da uz pomoć građana i društveno odgovornih kompanija budemo uz najugroženije sugrađane. Pozivamo sve zainteresovane da podrže akciju na način što će donirati hranu i garderobu, ili uplatiti sredstva na žiro račun Fondacije“, kazala je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.


Kako je istakla, Volonteri Crne Gore se od osnivanja bave aktivnim pružanjem pomoći i podrške najugroženijim kategorijama društva.


„Vrijeme je dosta izazovno za organizaciju ovih aktivnosti, jer veliki broj građana živi u siromaštvu ili skromno, bez mogućnosti odvajanja sredstava za doniranje drugim licima. Ipak, građani svakodnevno doniraju i pružaju nam nadu da je solidarnost i u ovim okolnostima nešto što krasi crnogorsko društvo”, rekla je Došen.


Svi koji žele da uplate sredstva za pomenutu akciju mogu to uraditi na žiro račun Fondacije: 520-9194-41 sa naznakom – Donacija za dobrotvornu akciju VCG, ili bez odlaska u banku pomoću linka:


37 views0 comments
bottom of page